top of page
Slik gjør du
Ingredienser til suppen
1.
Hakk selleri, gulrøtter og persillerot. Finhakk løk og hvitløksfedd. Varm oljen ved svak varme og la løk og hvitløk surre til løken er myk, ca 5 min.
2.
Bland selleri, gulrøtter, persillerot, squash og bouquet garni i gryten med løk og la det surre med i ca 10 min.
3.
Tilsett grønne bønner, hønsekraft og vann og la suppen småkoke i ca 10 min
4.
Snitt i toppen av tomatene og dypp dem i kokende vann i ca 20 sekunder. Deretter hurtig i kaldt vann.
Hakk tomatene fint. Ha i tomater og de grønne bønnene og la suppen småkoke i ca 10 min. De frosne erter og de hvite has i rett før servering.
5.
Pistou: Finn frem ingrediensene
6.
Ha hvitløk, parmesan og basilikumblader i en food processor og kjør til alt er finhakket og blandet. Tilsett olivenoljen litt etter litt mens maskinen kjører. Legg i en skål eller glass inntil serveing.
7.
Soupe au Pistou
Grønnsakssuppe med Pistou
#Middels #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
40 min
Passiv
1 t 40 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
1 boks Hvite bønner
2 teskje Olivenolje
1 stykk Løk
2 fedd Hvitløk
1 stykk Selleristilk
3 stykk Gulrøtter
0 0 Bouquet garni
150 gram Grønne snittbønner, små
5 dl Hønsekraft
3 stykk Tomater
4 stykk Squash, små
150 gram Erter, frosne
4 fedd Hvitløk
90 gram Basilikumblader
100 gram Parmesan
1.75 dl Olivenolje
1.75 liter Vann
2 stykk Persillerot
4 posjoner
bottom of page