top of page

Slik gjør du

Ingredienser til suppen

1.

Hakk selleri, gulrøtter og persillerot. Finhakk løk og hvitløksfedd. Varm oljen ved svak varme og la løk og hvitløk surre til løken er myk, ca 5 min.

2.

Bland selleri, gulrøtter, persillerot, squash og bouquet garni i gryten med løk og la det surre med i ca 10 min.

3.

Tilsett grønne bønner, hønsekraft og vann og la suppen småkoke i ca 10 min

4.

Snitt i toppen av tomatene og dypp dem i kokende vann i ca 20 sekunder. Deretter hurtig i kaldt vann.
Hakk tomatene fint. Ha i tomater og de grønne bønnene og la suppen småkoke i ca 10 min. De frosne erter og de hvite has i rett før servering.

5.

Pistou: Finn frem ingrediensene

6.

Ha hvitløk, parmesan og basilikumblader i en food processor og kjør til alt er finhakket og blandet. Tilsett olivenoljen litt etter litt mens maskinen kjører. Legg i en skål eller glass inntil serveing.

7.

Soupe au Pistou

Grønnsakssuppe med Pistou

#Middels #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

40 min

Passiv

1 t 40 min

Total

Siw

Siw

Se profil i appen

Ingredienser

1 boks Hvite bønner

2 teskje Olivenolje

1 stykk Løk

2 fedd Hvitløk

1 stykk Selleristilk

3 stykk Gulrøtter

0 0 Bouquet garni

150 gram Grønne snittbønner, små

5 dl Hønsekraft

3 stykk Tomater

4 stykk Squash, små

150 gram Erter, frosne

4 fedd Hvitløk

90 gram Basilikumblader

100 gram Parmesan

1.75 dl Olivenolje

1.75 liter Vann

2 stykk Persillerot

4 posjoner

bottom of page