top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F98fb7da7-4b19-4d6b-9434-43a381515d90-1628248049087.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Kjør sammen ingrediensene med en stavmikser eller i en blender til du får en gjevn røre. Tilsett melk eller vann om den blir for fast.
1.
Rør inn raspet gulrot.
2.
Stek i en eller to former i 10-15 min på 200 grader
3.
I mellomtiden blandes alt til glasuren og settes k kjøleskapet til kakene er klare.
4.
Vent til kakene har kjølt seg litt ned før du tar på glasuren.
5.
🥕Gulrothavrekake🥕
Kake til frokost? Kanskje ikke helt. Sunn havregrøt i kakeformat til frokost? Yes please!
Dette ble veldig populært på TikTok for en tid tilbake, da best kjent som baked oats. Jeg ble selvsagt influenced til å teste ut flere varianter, men dette er altså den som står igjen på toppen.
Om du virkelig vil kose deg kan du ha litt sjokolade i deigen også. Men ikke dropp gulrøttene, da blir kaken fort tørr!
#Enkel #Frokost #Lunsj
Enkel
Vanskelighetsgrad
12 min
Aktiv
15 min
Passiv
27 min
Total
![SpiseLise](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fd9782522-e201-4997-b842-a6913ae8bfd4-1627551653943.jpg?alt=media)
SpiseLise
Se profil i appen
Ingredienser
55 gram Havregryn
1 stykk Egg
1 spiseskje Vaniljeyoghurt
1 teskje Bakepulver
1 spiseskje Sukker/sukrin
0.5 stykk Gulrot
2 spiseskje Vaniljeyoghurt
1 spiseskje Melis
0 0 Sitronsaft
1 posjoner
bottom of page