top of page
Slik gjør du
Kok kikertene i ca 20 min. Akkurat når det begynner å koke har du i 1 ss bakepulver.
1.
Finhakk hvitløk og ha i en beholder med saften til 1/2-1 sitron og salt. La stå i 10 min. Dette fjerner den harde hvitløksmaken.
2.
Ha tahini i beholderen og kjør med en stavmikser. Ha i 1 og 1 ss med isvann til du får en glatt luftig røre.
3.
Ha i krydder og kikertene. Kjør med stavmikser. Ha i olivenolje underveis til ønsket konsistens.
4.
Verdens beste hummus
Jeg har i det siste testet ut noen triks for å lage en bedre hummus, og let me tell you: det er veldig stor forskjell. Aldri mer klumpete hummus som smaker 99% hvitløk og 1% sitron!
Så metoden under er litt mer slitsom enn å bare slenge alt i en blender og kjøre, men om du skal velge noe for å forbedre hummusen din så prøv noe av dette:
1. Kok hermetiserte kikerter i 20 min. Dette er en GAME CHANGER! Hummusen blir super smooth.
2. La hvitløken ligge en stund i sitronsaften. Det fjerner den harde hvitløksmaken.
3. Bruk iskaldt vann (du kan også bruke isbiter om du har en kraftig stavmikser). Jeg kan ikke forklare det. Det blir bare bedre. Trust me.
#Enkel #Snacks #Vegetar #Vegan #Plantebasert
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
SpiseLise
Se profil i appen
Ingredienser
1 boks Kikerter
1 fedd Hvitløk
1 stykk Sitronsaft
2 spiseskje Tahini
1 teskje Salt
3 spiseskje Isvann
2 spiseskje Olivenolje
1 teskje Spisskummen
1 spiseskje Bakepulver
4 posjoner
bottom of page