top of page

Slik gjør du
Forvarm ovnen på 170g
1.
Pisk eggehvite stivt
2.
Ha mandlene,melisen og bakepulveret sammen med eggehviten og rør sammen
3.
Ha røren i springform(26cm) og sett i ovnen i ca 25min eller til kaken har fått en gylden farge. Avkjøl kaken i forma
4.
Ha eggeplommer, sukker og krem i en kasserolle og kok til den tykner. Rør hele tiden så kremen ikke brenner seg
5.
Når kremen har fått en ønsket konsistens, ta så av platen og tilsett smør og vailjesukker. Det er viktig å røre så kremen ikke skiller seg
6.
Jeg har brukt en kakesprøyte for å pynte kaken. Her er det bare fantasien som setter grenser
7.
Suksessterte
Min favorittkake ☀️ Jeg bruker springform str 26! Passer til alle anledninger, pynten som avgjør 😊
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
10 min
Passiv
1 t 10 min
Total

Theasfristelser
Se profil i appen
Ingredienser
5 stykk Eggehvite
200 g Malte mandler
200 g Melis
1 teskje Bakepulver
5 stykk Eggeplomme
125 g Sukker
1 dl Kremfløte
150 g Smør
1 teskje Vaniljesukker
12 posjoner
bottom of page