top of page

Slik gjør du

Kok opp pastaen til den er al dente. I mellomtiden kan du skjære opp løk, agurk, paprika og tomater. Løken og agurken kuttes gjerne i små biter, mens paprika og tomat kan kuttes i litt større biter.

1.

Bland alle grønnsakene i en bolle til de er jevnt fordelt.

2.

Når pastaen er ferdigkokt, heller du av pastavannet og blander inn pestoen til den er jevnt fordelt. Deretter blander du pastaen i salatbollen til det er jevnt fordelt.

3.

Mos fetaosten med en gaffel til den er smuldrete i konsistensen og bland i salaten sammen med salt og pepper til den også er jevnt fordelt.

4.

Ta ønsket mengde på tallerken eller bolle, og legg ønsket mengde kyllingskiver peng oppå.

5.

Skjær opp tynne sitronskiver som du legger oppå salaten. Spar en større del som du skviser ut sitronsaften over salaten.

6.

Dryss over ønsket mengde pinjekjerner og balsamico. Pass på å ikke ta for mye balsamico da det er best med kun et hint av smaken.

Dersom du har igjen litt salat, vil den klare seg et par dager i kjøleskapet og fortsatt være like god.

7.

Salat med pesto, pasta og kylling

Denne salaten er smeller man raskt sammen. Jeg spiser den gjerne til både frokost, lunsj og middag, og den er ofte med som niste på jobb (da lager jeg den kvelden før).

#Enkel #Frokost #Lunsj #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavfett #Travel hverdag #Prisbevisst #Nordisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

2 min

Passiv

12 min

Total

thefoodiemood

thefoodiemood

Se profil i appen

Ingredienser

200 gram Pasta (ukokt)

200 gram Ferdigstekt skivet kylling filet

0.5 pakke Ruccola

0.5 stykk Agurk

12 stykk Cherrytomater

0.5 stykk Paprika

0.2 stykk Rødløk

0 0 Pinjekjerner

0.5 stykk Sitron

50 gram Fetaost

2 teskje Grønn pesto

0 0 Balsamico

0 0 Havsalt

0 0 Pepper

2 posjoner

bottom of page