top of page

Slik gjør du

Skrell og rasp opp gulrøtter

1.

Ha gulrøttene i en stor kasserolle, tilsett alle ingrediensene. (Ikke syltepulver om du bruker det, det har du i på slutten, de siste 5 minutter)

2.

Kok opp på svak varme imens du rører

3.

Så får den stå og småputre på svak varme til den tykner. Det tar 30-40 minutter. Rør innimellom

4.

Hell syltetøyet over på rene steriliserte glass.

5.

Holdbarhet opp til ett år uåpnet. Perfekt vennegave om du ønsker å gi bort noen glass.

6.

Gulrotsyltetøy

Dette syltetøyet er frisk i fargen, søt og krydret med kanel blir dette en slager på frokostskiven, stekt kylling eller svin

#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

40 min

Aktiv

20 min

Passiv

1 t

Total

tomsmatprat

tomsmatprat

Se profil i appen

Ingredienser

750 g Gulrot (raspet)

2 stk Revet skall av sitron

2 stk Saft av sitron

1 stk Saft og revet skall av appelsin

5 dl Vann

500 g Sukker med pektin

2 teskje Kanel

4 posjoner

bottom of page