top of page

Slik gjør du

Kutt opp pølser i strimler slik du ser på bilde

1.

Legg hver pølsebunke på stekebrettet, form bunkene som et rede. Flett litt om mulig.

2.

Ha smeltet smør over redene

3.

Ha ett egg i hvert rede

4.

Krydre litt med salt, pepper, provencekrydder og strø over litt hakket persille

5.

Hønseredene steker du på 200 grader i ca.15 minutter. Du må bestemme litt selv hvor godt stekt du vil ha eggene. På 15 minutter er plommene også gjennomstekt.

6.

Server med brød og ev. en salat

7.

Hønserede

Deilige hønsereder er en god frokost eller lunsj om du måtte ønske det. Det er i prinsippet bare stekte pølser og egg, men gjort om til noe mer kulere. Ser fint ut på tallerken.

#Enkel #Frokost #Lunsj #Snacks #Tradisjonell #Kjøtt

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

tomsmatprat

tomsmatprat

Se profil i appen

Ingredienser

Egg etter smak

Pølser etter smak

Krydder etter smak

30 g Smeltet smør

Friske urter etter smak

4 posjoner

bottom of page