top of page

Slik gjør du

Del rabarbrastilkene i passe små biter.

1.

Rabarbra

2.

Ha vann, sukker og rabarbra i en kjele og la det koke noen minutter til rabarbraen er mør.

3.

Rør ut potetmel i litt kaldt vann og hell i grøten under omrøring. Kok opp og trekk kjelen til side. Avkjøl grøten.

4.

Server med melk, vaniljesaus eller fløte. For å unngå snerk på grøten kan du strø over litt sukker på toppen.

5.

Rabarbragrøt

Rabarbragrøt med melk, vaniljesaus eller fløte er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen. Går fort å lage og kan spises både lunken eller kald.

#Enkel #Dessert #Snacks #Grønnsaksrett #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

Passiv

10 min

Total

tomsmatprat

tomsmatprat

Se profil i appen

Ingredienser

400 g Rabarbra

5 dl Vann

1.5 dl Sukker

2.5 spiseskje Potetmel

Vann til jevning etter smak

4 posjoner

bottom of page