top of page

Slik gjør du

Kok pastaen 'al dente' i en stor gryte med fosskokende vann tilsatt salt. Behold litt pastavann. Mens pastaen koker kan du lage sausen.

1.

Del cherrytomatene i to, finhakk hvitløk, vårløk og grovhakk løk og paprika.

Smelt smør i en stor panne og tilsett hvitløk, paprika og løk. Surr det hele i noen minutter til løken er blank.

2.

Tilsett vann og fløte, og gi det hele et raskt oppkok.

3.

Skjær røkelaksen i mindre biter.

Tilsett røkelaks, erter og cherrytomater. Smak til med salt, pepper og sitronsaft før servering.

4.

Ha sausen over pastaen.Topp med urter før servering. (Jeg har ikke toppet med urter på bildene, det er ingen som spiser koriander eller dill her i huset)

5.

Da er det bare å servere og nyte denne herlige middagen. Dryss gjerne over litt parmesan om du ønsker. Vel bekomme

6.

Tagliatelle med røkelaks

En enkel og nydelig pastarett med kremet saus og røkelaks.

#Enkel #Hovedrett #Pasta #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

tomsmatprat

tomsmatprat

Se profil i appen

Ingredienser

250 g Tagliatelle

8 stk Cherrytomat

2 stk Hvitløksfedd

1 stk Paprika

1 stk Rødløk

40 g Smør

1 dl Pastavann

3 dl Matfløte

600 g Røkelaks

1 stk Vårløk

175 g Halvkokte erter

0.5 dl Sitron (saft)

1 klype Salt

1 klype Pepper

1 dl Friske urter

4 posjoner

bottom of page