top of page
Slik gjør du
Kutt opp paprika, vårløk, løk og gulrot
1.
Skjær reddik i skiver
2.
Ta skinnet av laksen og del laksen i terninger
3.
Fres grønnsakene i en kasserolle eller dyp panne med litt olje. Ca. 2 minutter
4.
Fyll opp med vann og tilsett buljongterninger. La koke i 2-3 minutter
5.
Om du vil jevne ut suppen med maizena og vann gjør du det nå. Jevn til ønsket tykkelse.
6.
Tilsett fløten og smak til med salt og pepper
7.
Ha så i laksebitene og reddik. La dette kun trekke i suppen i 3-5 minutter. Du kan røre med det samme du tilsetter fisken, men ikke etterpå. Laksebitene må være hele.
8.
Da er det bare å servere. Jeg serverer gjerne med litt loff.
9.
Toms fiskesuppe med laks
Fiskesuppe er jo bare nydelig godt. Og det tar ikke lange tiden å lage en god suppe heller. Denne er lagd på fiskebuljong, men du kan jo selvfølgelig lage fiskekraft selv.
#Enkel #Hovedrett #Tradisjonell #Suppe #Fisk og sjømat
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
Passiv
25 min
Total
tomsmatprat
Se profil i appen
Ingredienser
1 stk Løk
3 stk Gulrot
4 stk Laksestykker (jeg bruker Firstprice)
3 stk Buljongterning (fisk)
1 liter Vann
1 dl Fløte
5 stk Reddik
0.5 stk Paprika
4 stk Vårløk
Salt etter smak
Pepper etter smak
4 posjoner
bottom of page