top of page

Slik gjør du

Rør smør og sukkeret til en kremete konsistens.

1.

Tilsett egg og vaniljeessens, bland godt.

2.

Bland alt det tørre i en egen bolle (utenom sjokoladen)

Tilsett det tørre i smørkremen litt og litt imens du rører. Bruk helst kjøkkenmaskin.

3.

Bland inn sjokoladebitene for hånd så du ikke knuser de.

4.

La deigen stå kaldt en halvtime (kan også fryses ned som kuler og stekes senere)

5.

Rull ut kuler på str med en 20 krone. (Vi har tatt de litt større her)

Legg kulene på stekebrett, husk god avstand for de renner utover.

6.

Stekes 190 grader over/undervarme i 8-10 minutter.

7.

Avkjøles på rist

8.

Verdens beste Sjokoladekjeks

Det er faktisk ingen grunn til å kjøpe sjokoladecookies i butikken, for disse hjemmelagde overgår de fleste. Bare prøv, du kommer ikke til å angre. Denne oppskriften holder til ca. 48 kjeks

#Enkel #Snacks #Tradisjonell #Kake

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

40 min

Passiv

1 t 10 min

Total

tomsmatprat

tomsmatprat

Se profil i appen

Ingredienser

225 g Smør

200 g Sukker

220 g Brunt sukker

2 stk Egg

2 teskje Vaniljeessens

360 g Hvetemel

1 teskje Natron

0.5 teskje Bakepulver

1 teskje Havsalt

350 g Sjokolade (hakket i biter)

4 posjoner

bottom of page