top of page
![SpiseLise](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fd9782522-e201-4997-b842-a6913ae8bfd4-1627551653943.jpg?alt=media)
SpiseLise
Se profil i appen
🍝 One-Pot-Pasta 🍝
Når jeg lager middag vil jeg enten at det skal ta 5 minutter eller 5 timer. Dette her er en av mine favoritt 5 minutters middager.
Det finnes ca 106386 oppskrifter, men jeg synes en del av sjarmen er å ha i det jeg har av grønnsaker. En fin måte å få brukt opp maten i kjøleskapet. Gordon Ramsay sier: a good chef doesn’t waste food.
#Enkel #Hovedrett #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Travel hverdag #Prisbevisst
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
15 min
Passiv
25 min
Total
Ingredienser
400 gram Hermetsike tomater
100 gram Tomater
1 stykk Løk
2 fedd Hvitløk
200 gram Pasta
5 dl Kraft/buljong
2 stykk Gulrøtter
1 stykk Brokkolistamme
0 0 Urter
0 0 Urter (basilikum/rosmarin/timian)
2 posjoner
Slik gjør du
Stek løk og hvitløk til det er blankt i en gryte.
1.
Om du skal ha i harde grønnsaker tilsettes disse nå og stekes noen minutter sammen med løken.
2.
Tilsett resten av ingrediensene i gryten.
3.
Kok under lokk i ca 15 min (avhenger av koketiden på pastaen).
4.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fed347551-5527-4e9f-bea9-df814cc958c8-1627552513901.jpg?alt=media)
bottom of page