top of page
carinasmatverden
Se profil i appen
Asiatisk inspirert suppe.
En enkel, men veldig god suppe. Veldig populær blant ungdommen hjemme hos oss.
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
Ingredienser
1 kilo kyllingfilet
2 stykk gulrot
1 stykk kinesisk hvitløk
0.5 stykk paprika
2 stykk rød chilli
1 stykk løk
1 spiseskje fersk ingefær
1 bunt koriander
2 teskje karripasta
1 boks kokosmelk
1 dl fløte
1 stykk kyllingbuljong
3 dl vann
1 spiseskje soyasaus
4 posjoner
Slik gjør du
Skjær opp kyllingfiletene i biter, og stek de lett i 2 omganger. Legg de tilside.
1.
Hakk opp grønnsakene, hell litt olje i en kasserolle, og la grønnsakene surre litt i pannen. Ha i karripasta. Her bestemmer du selv hvor sterk du vil ha den.
2.
Når, karripastaen har surret litt sammen med grønnsakene, har du i en buljongterning og vann.
3.
Ha i kokosmelk og rør om. Ha i en skvett fløte, og ca 1 ss soyasaus. Ha i kyllingen og la det koke opp. Hakk opp koriander og dryss over. Server med nudler, og nanbrød.
4.
bottom of page