top of page
carinasmatverden

carinasmatverden

Se profil i appen

Asiatisk inspirert suppe.

En enkel, men veldig god suppe. Veldig populær blant ungdommen hjemme hos oss.

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

45 min

Aktiv

Passiv

45 min

Total

Ingredienser

1 kilo kyllingfilet

2 stykk gulrot

1 stykk kinesisk hvitløk

0.5 stykk paprika

2 stykk rød chilli

1 stykk løk

1 spiseskje fersk ingefær

1 bunt koriander

2 teskje karripasta

1 boks kokosmelk

1 dl fløte

1 stykk kyllingbuljong

3 dl vann

1 spiseskje soyasaus

4 posjoner

Slik gjør du

Skjær opp kyllingfiletene i biter, og stek de lett i 2 omganger. Legg de tilside.

1.

Hakk opp grønnsakene, hell litt olje i en kasserolle, og la grønnsakene surre litt i pannen. Ha i karripasta. Her bestemmer du selv hvor sterk du vil ha den.

2.

Når, karripastaen har surret litt sammen med grønnsakene, har du i en buljongterning og vann.

3.

Ha i kokosmelk og rør om. Ha i en skvett fløte, og ca 1 ss soyasaus. Ha i kyllingen og la det koke opp. Hakk opp koriander og dryss over. Server med nudler, og nanbrød.

4.

bottom of page