top of page
enkelmatglede
Se profil i appen
Asiatiske tacos i salatblad.
Vegetarrett som er så god på smak, også er den veldig enkel å lage.
#Enkel #Hovedrett #Vegetar #Travel hverdag
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
20 min
Passiv
50 min
Total
Ingredienser
1 stykk Gul løk
3 fedd Hvitløk
1 spiseskje Frisk ingefær
2 stykk Gulrøtter
1 boks Grønne linser
100 gram Valnøtter
2 spiseskje Soyasaus
3 spiseskje Hoisinsaus
0.5 stykk Chili
0.5 stykk Lime
100 gram Spinat
1 stykk Hjertesalat eller rød spisskål
1 stykk Vårløk
1 klype Sesamfrø
4 posjoner
Slik gjør du
Finhakk løk, hvitløksfedd, og ingefær, og kutt gulrøttene i terninger.
1.
Stek løken til den er blank, og tilsett hvitløk, ingefær, og gulrøtter, og la steke i 4-5 minutter.
2.
Skyll linsene og ha deretter i stekepannen sammen med grovhakkede valnøtter, soyasaus, hoisinsaus, og finhakket chili. Bland godt.
3.
Ha i spinat, og stek til den har falt sammen.
4.
Skvis saften fra en halv lime over fyllet.
5.
Brekk av hele blader av hjertesalat eller rød spisskål, skyll de, og fyll deretter med fyll.
6.
Topp med finhakket vårløk og sesamfrø.
7.
bottom of page