top of page
Food with C 🍽

Food with C 🍽

Se profil i appen

Bakt søtpotet med gressløksmør og entrecote

Søtt og salt🎉

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

1 t 15 min

Passiv

1 t 30 min

Total

Ingredienser

4 stykk Søtpotet

0 0 Gressløk

0 0 Ingefær

100 g Smør

4 stykk Entrecote

0 0 Salt

0 0 Pepper

5 spiseskje Smør

4 posjoner

Slik gjør du

• Vask søtpoteten og stikk hull i dem
med en gaffel litt rundt poteten. Legg aluminiumsform i en ildfast form, strø salt over å legg potetene oppå der igjen.

• 200 grader i ca 1 time og 15 min. Kommer ann på størrelsen på poteten. Men bruk en gaffel å stikke igjennom for å kjenne at poteten er mør.

Gressløksmør

• Grovhakk gressløk og rasp ingefær etter eget ønske, bland sammen i smøret, og frem til du føler at smøret har en god smak. Tilsett ekstra ingridienser dereom du ønsker mer smak av gressløk eller ingefær. Legg i kjøleskapet grem til potetene er ferdige.

Entrecote

• Saltre og peppre biffen. Brun smøret på svak varme i pannen. Legg entrecote i pannen og sett opp varmen på det høyeste for å brune kjøttet på begge sider. Spe det brunet smøret i pannen med en spiseskje over biffen (smøres inn) . Snu biffen til andre siden for å brunes. Skru ned varmen å la steke 2 min for å få ett rødt resultat inni biffen, legg biffen til sides under aluminiumsfolie frem til potetene er klare.

Server poteter med smør og deilig biff!

1.

bottom of page