top of page
Siw

Siw

Se profil i appen

Bakt torsk servert med rotmos.

Lettlaget og velsmakende ovnsbakt torsk ( kan også bruke anne hvit fisk), penslet med pesto og servert med rotmos
og persillesaus.

#Enkel #Hovedrett #Familie #Fisk #Tradisjonell #Fisk og sjømat #Grønnsaker #Nordisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

30 min

Passiv

50 min

Total

Ingredienser

300 g Torskefilet, fersk

Pesto, grønn etter smak

4 stk Gulrøtter

250 g Bønner, frosne

1 stk Porre

1 stk Chili

Salt etter smak

Olje etter smak

Salt, maldon etter smak

Pepper, friskkvernet etter smak

4 posjoner

Slik gjør du

Ingredienser:

1.

Skjær gulrøtter i tynne staver, porre i tynne ringer og hakk chilien i små stykket. Ta bønnene ut av fryseren.

2.

Legg grønnsakene i en smurt ildfast form.
Hell over litt olje.

3.

Dryss salt på fisken og smør dem med et godt lag med pesto.

4.

Legg fisken på grønnsakene og bak i ovnen ved 200 grader i ca 30 min.
Samtidig hakkes potet, jordskokker, persillerot og pastinakk. Dampes møre. Mos rotgrønnsakene med fløte og smør. Smak til med salt og pepper.

5.

Kok opp ca 1 dl vann. Pisk i smør og ha i hakket persille.
Server fisken med grønnsaker, rotmos og persillesaus.
Velbekomme!

6.

bottom of page