top of page
Sonja

Sonja

Se profil i appen

Bali Kylling Gryte

Kan serveres til Hverdag & Fest

#Enkel #Hovedrett #Trening og fitness #Plantebasert #Lavfett #Travel hverdag #Indisk #Nordisk #Glutenfri #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

20 min

Passiv

50 min

Total

Ingredienser

3 stykk Kylling filet

1 stykk Stor Sjampinjong

2 fedd Hvitløk

1 stykk Sjarlottløk

3 spiseskje Nøytral Olje

2 spiseskje Gul Karri krydder

1 teskje Vanlig sennep

1 stykk Rød Paprika

250 gram Spinat

1 boks Hermetisk Ananas

2 spiseskje Kylling Fond

3 dl Vann

1.5 dl Fløte

1 teskje Salt

1 teskje Hvit Pepper

0.5 teskje Sukker

2 teskje Presset sitron

2 spiseskje Hvetemel

4 posjoner

Slik gjør du

Start med å steike kylling filetene i strimler.
Finkutt deretter:
Hvitløk
Sjarlott løk
Paprika
Sopp
Varm opp 3 ss olje å surr sjarlottløken og soppen blank noen minutter
Ha deretter over hvitløken og paprika, surres noen minutter til
Rør inn Karri krydderet,sennep og hvetemelet,å spe med vann og fløte.


Ha over kyllingen, kok opp å la kyllingen koke med i 15 minutter
Ha spinaten og ananas bitene i gryta de siste minuttene av koke tiden
Smak til med evt mer salt & pepper,sukker og presset sitron saft
Servers med kokt ris

1.

bottom of page