top of page
![Mathilde](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F346e82f8-c1f3-48fe-bd1a-32059bcc9775-1626458774412.jpg?alt=media)
Mathilde
Se profil i appen
Bananbrød (melkefritt)
Perfekt for å bli kvitt gamle bananer 🍌
Gir to brød.
#Enkel #Dessert #Snacks #Barnvennlig #Familie #Vegetar #Bærekraftig #Glutenfri #Egg #Kake #Brød
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
45 min
Passiv
1 t 5 min
Total
Ingredienser
6 stk Banan
550 g Hvetemel
2 teskje Vaniljesukker
6 stk Egg
150 g Lys sirup
150 g Brunt sukker
2 teskje Bakepulver
2 teskje Natron
Vaniljeessens etter smak
1 klype Salt
150 g Margarin (uten melk og soya)
3 dl Havremelk
200 g Vegansk sjokolade
6 posjoner
Slik gjør du
Visp egg, sukker og sirup til eggedosis.
1.
Smelt margarin og la det avkjøle seg litt. Hell melk og margarin i eggedosisen.
2.
Bland sammen det tørre og bland godt i røren. Tilsett vaniljeessens.
3.
Hakk sjokoladeplaten og bland i røren.
4.
Smør to brødformer og fordel røren likt i formene. Stek på 180 grader i 50 min, eller til deigen ikke henger fast på en spisepinne.
5.
La brødet avkjøle seg. Skjær det i skiver og server med smør, sirup eller melis på.
6.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F35c0e54f-a6a4-4543-9e88-f7b0f451bf29-1664895517002.jpg?alt=media)
bottom of page