top of page
![enkelt.og.godt](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F20d8e3d1-6a2f-4502-8977-ef3fc0f6249b-1645161839292.jpg?alt=media)
enkelt.og.godt
Se profil i appen
blodpudding
En gammel tradisjonsrett i Norge. Ofte servert med sukker eller rørte tyttebær. Jeg har valgt stekte epler, bacon og tyttebærsyltetøy.
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Ingredienser
1 stk blodpudding
1 stk eple
6 spiseskje tyttebærsyltetøy
4 skive bacon
1 pakke erter
2 posjoner
Slik gjør du
skjær epler i skiver og ta ut kjærnene
1.
stek eplene i smør
2.
stek bacon uten å vaske stekepanna etter eplene
3.
kok erter
4.
skjær puddingen i skiver, eller blodpølse om du heller ønsker det
5.
stek puddingen/pølsa i samme panne også denne gangen uten å vaske panna
6.
legg tyttebærsyltetøy i hullene i epleskivene
7.
legg baconet på kjøkkenpapir for å renne av fettet
8.
når blodpuddingen er ferdig stekt legger du alt på tallerken
9.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F4934533a-911d-4793-a8e3-fafc77594785-1642241706093.jpg?alt=media)
bottom of page