top of page
Emihos
Se profil i appen
Cæsarsalat
Enkel men såå god!🥗
#Enkel #Lunsj #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
50 min
Aktiv
Passiv
51 min
Total
Ingredienser
0.5 stykk Brød/daggammelt
2 spiseskje Olivenolje
2 stykk Hvitløksfedd
0.5 teskje Salt og pepper
2 dl Majones/lett majones
4 spiseskje Kapers
150 gram Parmesan
4 stykk Ansjosjfileter
1 fedd Hvitløk/finhakket
0.5 teskje Salt
1 dl Nøytral olje
2 stykk Kylling
175 gram Bacon
350 gram Romanomix
100 gram Paprika
0.5 teskje Olje
50 gram Permesan
0.2 teskje Kajennepepper
4 posjoner
Slik gjør du
Lag dressing først. Visp sammen majones, ansjos, kapers og hvitløk i en bolle. Spe med olje i en tynn stråle mens du fortsatt visper. Dressingen skal bli tykk som en majones. Vend inn en håndfull revet parmesan og smak til med salt og kajennepepper.
1.
Sett på ovnen på 220 grader og stek i 10-15min. Avkjøl på risten. Skjer opp brøde i fine terninger, bland olje, hvitløk, salt og pepper i en skål. Legg de oppkuttede terningene i en plastpose og bland med oljeblandingen.
2.
Stek kyllingen hel på stekepannen med litt olje for en fin å gyllen skorpe. Legg kyllingen over i en ildfat form, krudre med salt og pepper og stek kyllingen i 40min på 190 grader.
3.
Stek baconet i en panne. Skjer opp paprikaen i fine skiver og stek i fettet etter baconet og smak til med salt og pepper. Dander så talerkenen med salat, dressing, bacon, brødkrutonger, paprika, permesan og den saftige kyllingen.
4.
bottom of page