top of page
![KokkenGeir.blogg.no](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F6d2d7c60-c27b-4fef-9dc2-9388fbc40f2d-1670360611695.jpg?alt=media)
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Cantaloupe melon med spekeskinke.
Enkel og god sommermat. Bildet snakker for seg selv. Her også anrettet med litt parmesan. Lett Italiensk rett.
#Enkel #Lunsj #Travel hverdag #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
Ingredienser
1 stykk Cantaloupe
180 gram Parmaskinke, eller Stranda skinke.
120 gram Parmesan
6 stykk Hjertesalat-blader, annen salat
6 posjoner
Slik gjør du
1) Vask og kutt melonen i 18 like båter.
2) Gjør 4 til 5 snitt ned mot skallet på melonen, så den blir lett å spise. Se bildet.
3) Fordel skinken og osten på 6 porsjoner.
Nytes i sommervarmen.
1.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fba2cd4ec-5fd8-4cb4-8e75-9046d65ed1ae-1625746857381.jpg?alt=media)
bottom of page