top of page
Roger

Roger

Se profil i appen

Croquetas de bacalao

Tradisjonelle spanske croquetas. Nytes med allioli/aioli/alioli litt Ruccola og kald Bravas saus.

#Enkel #Lunsj #Snacks

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

8 t

Passiv

9 t

Total

Ingredienser

50 g Hvetemel

50 g Smør

300 g Klippfisk utvannet

0.35 liter Helmelk

1 klype Salt

1 klype Muskatnøtt

1 klype Pepper

0.5 stk Løk

6 posjoner

Slik gjør du

Fres klippfisk med litt olje. Tilsett finhakket løk og stek til fisken er mør.

1.

Lag bechamel sau.

2.

Bland inn klippfisk og løk når becahamelsausen har kokt ca 10 min. Pass på å røre, så den ikke brenner seg. Hell sausen med fisk over i en grunn form oh avkjøl over natten. Dekk med plastfilm.

3.

Lag små baller av «deigen» og paner med hvetemel, egg og brødsmuler. Stek i rikelig med olje til de er gyldne i fargen. Legg på absorberende papir.

4.

bottom of page