top of page
![anettes_studenthverdag](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F219ab927-43a6-45cd-a639-b8a948b8d37f-1625481979670.jpg?alt=media)
anettes_studenthverdag
Se profil i appen
Dip til skalldyr
Supergod dip som passer ypperlig som tilbehør
#Enkel #Hovedrett #Snacks
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
Passiv
10 min
Total
Ingredienser
150 gram Majones
100 gram Rømme
3 fedd Hvitløk
0.25 stykk Eple
3 stykk Sylteagurk
1 spiseskje Sylteagurk saft
0.5 spiseskje Hvitvinseddik
0 0 Sitronsaft
0 0 Kajennepepper
0 0 Karri
4 posjoner
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene i en bolle/skål. Smak til med de ulike ingrediensene og tilpass etter eget ønske. La gjerne dippen stå en stund før servering så smakene får sette seg ordentlig.
1.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F503332e4-7fb3-458b-9c0f-9e793ac25c0b-1625774187764.jpg?alt=media)
bottom of page