top of page
![Elin288](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F6252b845-dc1d-4309-a5f6-88c0a65def4d-1653493597006.jpg?alt=media)
Elin288
Se profil i appen
Eggesalat
Noen ganger har man lyst på noe annet enn det tradisjonelle kokte egget til helgefrokosten. Og siden jeg hadde noen kokte egg igjen fra i går så ble det en enkel eggesalat i dag.
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
Ingredienser
2 stk Egg
1 spiseskje Gresk yoghurt
1.5 teskje Shriacha mayo
1 teskje Dijon sennep
1 spiseskje Paprika
1 spiseskje Rødløk
1 spiseskje Fersk persille
2 klype Salt
1 klype Pepper
3 posjoner
Slik gjør du
Hakk opp grønnsaker
1.
Bland yoghurt, mayo og sennep.
2.
Skjær egg i små biter
3.
Bland sammen og smak til med salt og pepper.
4.
Pynt med en persillekvast.
Håper det smaker☺️
5.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F634062ba-ad64-4ea0-879b-44514e74483b-1653813832326.jpg?alt=media)
bottom of page