top of page
Food with C 🍽

Food with C 🍽

Se profil i appen

En kremet kyllingpanne

Herlige smaker!

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

10 min

Passiv

40 min

Total

Ingredienser

2 stykk Jasminris boil in bag

600 g Kyllingfilet

1 stykk Grønn eller rød paprika

1 stykk Gul løk

4 spiseskje Stekeolje

3 dl Kremfløte

80 g Reven parmesan

1 stykk Sitronsaft og sitronskall

4 spiseskje Ruccula

2 teskje Salt

2 teskje Pepper

4 posjoner

Slik gjør du

•Kok ris som anvist på pakken.

•Start med å kutte opp paprika og løk i strimler. Sett til sides.

•Kutt kyllingfilet på langs.

•Tilsett stekeolje i en dyp panne, og stek kyllingfileten til den blir gyllen på begge sider (men ikke gjennomstekt) . Legg kyllingfileten over på en tallerken på vent.

•Stek løk og paprika i samme panne og la det surre 4-5 min. Deretter tilsettes kremfløten.

•Legg kyllingfileten tilbake i pannen i sammen med løken, paprikaen og kremfløten. La koke under lokk i 4 min ca.

• Ta av lokket og legg kyllingen til sides igjen på en tallerken.

•La retten koke litt uten kyllingen slik at sausen blir tykkere. 2 min ca.

• Bland i revet parmesan og revet sitron/sitronsaft. Rør god om og smak tiø med salt og pepper.

• Legg tilbake kyllingen i pannen og bland alt godt inn i røren.

Pynt til med ruccola på toppen og ha ris ved siden av.

Håper det smaker !

1.

bottom of page