top of page
Didrik
Se profil i appen
Enchilada grateng
En god og smaksfull vri på fredagstacoen. Serveres gjerne med en liten salat ved siden av.
#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Kjøtt #Mexicansk
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
20 min
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
400 g Kjøttdeig
1 glass Salsa
1 stk Løk
6 stk Tortillas
1 boks Brune bønner
1 boks Creme fraiche
1 teskje Spisskumen
1 teskje Paprikapulver
200 g Cheddar/mozzarella
3 spiseskje Salatdressing
1 stk Koriander
2 spiseskje Taco krydder
4 posjoner
Slik gjør du
Legg fram alle ingredienser. (Hadde ikke creme fraiche så ble rømme istedenfor).
Sett ovnen på 200°c over/under.
1.
Stek løk og kjøttdeig på middels varme til kjøttet er brunt. (Hvis det er for mye kraft, sil av).
2.
Tilsett salsa, bønnene, 2 spiseskje tacokrydder, 1 teskje spisskummen, 3 spiseskje salat dressing, 1 teskje paprikapulver.
Miks godt og sett på lav varme.
3.
Smør en ildfast form og plasser tre tacolefser for å dekke bunnen. Del stekepannen i to deler og legg en halvdel på lefsene. Spre litt creme fraiche over og strø over halve osten.
Lag ett nytt lag med lefser, blandingen, creme fraiche og ost.
Stek midt i ovnen i ca 20 minutter.
4.
Når tiden er ferdig, kutt koriander og strø over enchilada gratengen.
5.
bottom of page