top of page
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Fersk fiken, Cantalope melon og spekeskinke.
Italiensk antipasti på sitt beste. I Italia får du mange ulike småretter som startere, eller antipasti som de kaller det. Oppkjøring med småretter før hovedrett er grunnleggende i det Italienske kjøkken. Antipasti, primi, secondo og dolce. Dette er hvordan menyer er bygget opp.
#Enkel #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
Ingredienser
4 stykk Ferdke fiken
4 stykk Cantalope melon, båter
16 skive Spekeskinke
4 spiseskje Olivenolje
1 spiseskje Balsamico
4 posjoner
Slik gjør du
Start med å kutte opp fiken og melon.
Legg så spekeskinke på tallerkner.
Pynt med fiken og melon.
Rør sammen olivenolje og balsamico.
Dryppes over.
1.
bottom of page