top of page
KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Fersk fiken, Cantalope melon og spekeskinke.

Italiensk antipasti på sitt beste. I Italia får du mange ulike småretter som startere, eller antipasti som de kaller det. Oppkjøring med småretter før hovedrett er grunnleggende i det Italienske kjøkken. Antipasti, primi, secondo og dolce. Dette er hvordan menyer er bygget opp.

#Enkel #Italiensk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

Ingredienser

4 stykk Ferdke fiken

4 stykk Cantalope melon, båter

16 skive Spekeskinke

4 spiseskje Olivenolje

1 spiseskje Balsamico

4 posjoner

Slik gjør du

Start med å kutte opp fiken og melon.
Legg så spekeskinke på tallerkner.
Pynt med fiken og melon.
Rør sammen olivenolje og balsamico.
Dryppes over.

1.

bottom of page