top of page
![matogglede](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Ff33f3cb3-0f37-4aa7-a171-ac133f8c5bc0-1647433319303.jpg?alt=media)
matogglede
Se profil i appen
Frisk søndagstoast
Perfelt start på dagen med en crunchy, søt, syrlig og kremet kombinasjon? Prøv denne ;)
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks #Glutenfri #Melk #Sommer #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
Ingredienser
4 skive Brød
4 spiseskje Ricotta
0.25 teskje Kardemomme
1 spiseskje Smør
1 stk Appelsin
1 neve Jordbær
0.25 bunt Mynte
1 teskje Akasiehonning
Maldonsalt etter smak
2 posjoner
Slik gjør du
Kutt brødskiver og smør smøret utover på begge siden av skivene. Stek i en stekepanne til du får en crisp overflate på begge sider.
1.
Bland sammen ricotta, kardemomme og honning i en skål.
2.
Kutt skallet av appelsinen og skjær ut fileter ved å føre kniven langs de hvite «slintrene» og skære ut båter.
Kutt jordbæra i skiver og finhakk mynten.
3.
Smør ricotta-kremen på de stekte skivene, dander appelsin og jordbær oppå og topp med frisk fihakket mynte. Strø over litt flaksalt til slutt.
4.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F839e16a0-12fe-4c82-b046-8080d0493bb4-1647811582266.jpg?alt=media)
bottom of page