top of page
matogglede

matogglede

Se profil i appen

Frisk søndagstoast

Perfelt start på dagen med en crunchy, søt, syrlig og kremet kombinasjon? Prøv denne ;)

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks #Glutenfri #Melk #Sommer #Vår

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

Ingredienser

4 skive Brød

4 spiseskje Ricotta

0.25 teskje Kardemomme

1 spiseskje Smør

1 stk Appelsin

1 neve Jordbær

0.25 bunt Mynte

1 teskje Akasiehonning

Maldonsalt etter smak

2 posjoner

Slik gjør du

Kutt brødskiver og smør smøret utover på begge siden av skivene. Stek i en stekepanne til du får en crisp overflate på begge sider.

1.

Bland sammen ricotta, kardemomme og honning i en skål.

2.

Kutt skallet av appelsinen og skjær ut fileter ved å føre kniven langs de hvite «slintrene» og skære ut båter.
Kutt jordbæra i skiver og finhakk mynten.

3.

Smør ricotta-kremen på de stekte skivene, dander appelsin og jordbær oppå og topp med frisk fihakket mynte. Strø over litt flaksalt til slutt.

4.

bottom of page