top of page
Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Fylte ripsmuffins

🍒🍒🍒

#Middels #Dessert #Snacks #Glutenfri #Egg #Melk #Kake

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

20 min

Passiv

1 t 20 min

Total

Ingredienser

120 g Smør

200 g Melis

5 dråpe Vaniljeessens

2 spiseskje Melk

175 g Smør

150 g Sukker

3 stk Egg

6 posjoner

Slik gjør du

Pisk smør og sukker hvitt. Rør inn et og et egg.

1.

Bland det tørre og tilsett litt og litt i smørblandingen. Fordel i muffinsformer og stek på 180 grader i 18-20 min.

2.

Kok opp sukker og rips og mos med en skei til blandingen er jevn.

3.

Bland sammen eggeplommer og hell den varme ripssaften sakte over mens du rører godt. Jeg helte blandingen gjennom en sil.

4.

Hell blandingen tilbake i kjelen og kok opp mens du rører godt. Tilsett litt og litt smør og rør til blandingen stivner. Hell over i en skål og la den avkjøles.

5.

Bruk en teskje til å grave ut hull i midten på muffinsene. Ta vare på massen du fjerner. Fyll med ripsfyllet og tett igjen med massen.

6.

Bland ingredigendene til en jevn glasur. Tilsett ripsrestene som ikke kom gjennom silen og pynt muffinsene,

7.

bottom of page