top of page
![Matpaafat_monika](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F86f64dfb-061b-42da-bfb3-c760bee5bb80-1625062012431.jpg?alt=media)
Matpaafat_monika
Se profil i appen
Gambas al pil pil
Her kjem ei smaksbombe av ein rett som er superlett å tilberede. Den kan du servere som ein starter, lunsj eller hovedrett👌
Antall porsjoner var vanskelig å vurdere men til 4 med brød og chillimajo som starter eller siderett, tenker eg.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Snacks
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Ingredienser
1 pakke Scampi
2 dl Olivenolje
6 fedd Kvitløk
1 stykk Chilli
1 teskje Smør
1 teskje Sitron
1 klype Bladpersille
1 stykk Chillimajo
1 stykk Godt brød
4 posjoner
Slik gjør du
Varm 2 dl god olivenolje. Kutt 6 fedd kvitløk og 1 chili. La dette surre i olja saman med 1 ts paprikapulver og 1 ts tørka chili. Pass på at kvitløken ikkje vert brent.
1.
Ha så i 1 ss smør og ein god skvis med sitron før du legg i scampien(reker kan og brukes)
Scampien skal berre såvidt gjennomstekes før den serveres spenstig og saftig i den gode olja. Ha over raust med kutta bladpersille og nyt saman med godt brød og chillimajo ✨
2.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F9c8ab52d-2afc-416a-a28a-3e253f9bfc1b-1625145498252.jpg?alt=media)
bottom of page