top of page
matogglede
Se profil i appen
Grønnkålravioli
En artig variant av pasta. Helt uten egg, enkel å lage og faktisk skikkelig smakfull! Anbefales å prøve ut.
#Middels #Hovedrett #Glutenfri #Melk #Pasta
Middels
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
35 min
Passiv
1 t 5 min
Total
Ingredienser
5 stk Grønnkål
2 spiseskje Tipo-0-mel
1 dl Smårettskinke
50 g Gulost
1 liter Vann
Salt etter smak
1 posjoner
Slik gjør du
Riv bladene av stilken på grønnkålen og mix de til du får et fuktig pulver i en foodprosessor. Bland inn litt og litt mel, kjør med foodprosessoren til du får en klebrig masse. Denne er litt tørrere enn vanlig pasta med egg, men den skal sitte fint sammen. Samle alt til en ball, pakk i folie og legg kjølig i min. 30min.
1.
Kjevle pastaen ut så tynt du kan uten at den revner. Legg skinke og ost utover pastaen i små klumper og dekk over med pasta. Stikk ut små ruter og pass på at sidene og kantene på hver rute sitter godt sammen. Bruk gjerne spisepinner for å trykke de flate rundt fyllet.
2.
Kok opp vann og salt det lett. Ha i pastaen og kok i 1-2 min.
Server alene med godt brunet smør, eller som jeg har gjort her med en hjemmelaget ragu. Velbekomme!
3.
bottom of page