top of page
Emmanatteroy

Emmanatteroy

Se profil i appen

Grei tapas:)

Klarte til og med å gjøre det cøliakivennlig<3

#Middels #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t 30 min

Aktiv

30 min

Passiv

2 t

Total

Ingredienser

Parmesan etter smak

Rømme etter smak

Spekeskinke etter smak

Det minst tørre glutenfrie brødet du finne etter smak

Foccacia:) etter smak

Aioli etter smak

Tomatsaus etter smak

Spanske kjøttboller etter smak

Padron peppers etter smak

Båtpoteter etter smak

6 posjoner

Slik gjør du

Sett foccaciadeigen i god tid (tine sin e best)

1.

Foccaciaen går inn i ovnen med gode mengder salt og rosmarin

2.

Stek spanske kjøttboller raskt i pannen for en deilig stekeskorpe, før du helle over finhakka tomater og tilsette alt av krydder du måtte ønske

3.

Toast det glutenfrie brødet slik at det går fra tørt til crispy

4.

Riv parmesan og lag små «fjell» på et bakebrett ikledd bakepapir (for minst mulig jobb når du e ferdig)

5.

Båtpotetene går i ovnen når foccaciaen komme ut, også disse bør svømme i salt, rosmarin og paprikakrydder

6.

Når båtpotetene har kort tid igjen hive du padron peppers i en panne med litt olje og igjen: litt mer salt enn det du tror e bra for deg

7.

Lag en delikat blanding av paprika som e frest i pannen og fetaost, klæsj det oppå de crispy glutenfrie tostene

8.

Parmesanchipsen pyntes med rømme og spekeskinke

9.

Server alt på et fint trefat sånn at det blir insta-vennlig og la alle mann forsyne seg av det de vil🫦🫦 enjoy

10.

bottom of page