top of page
Emmanatteroy
Se profil i appen
Grei tapas:)
Klarte til og med å gjøre det cøliakivennlig<3
#Middels #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t 30 min
Aktiv
30 min
Passiv
2 t
Total
Ingredienser
Parmesan etter smak
Rømme etter smak
Spekeskinke etter smak
Det minst tørre glutenfrie brødet du finne etter smak
Foccacia:) etter smak
Aioli etter smak
Tomatsaus etter smak
Spanske kjøttboller etter smak
Padron peppers etter smak
Båtpoteter etter smak
6 posjoner
Slik gjør du
Sett foccaciadeigen i god tid (tine sin e best)
1.
Foccaciaen går inn i ovnen med gode mengder salt og rosmarin
2.
Stek spanske kjøttboller raskt i pannen for en deilig stekeskorpe, før du helle over finhakka tomater og tilsette alt av krydder du måtte ønske
3.
Toast det glutenfrie brødet slik at det går fra tørt til crispy
4.
Riv parmesan og lag små «fjell» på et bakebrett ikledd bakepapir (for minst mulig jobb når du e ferdig)
5.
Båtpotetene går i ovnen når foccaciaen komme ut, også disse bør svømme i salt, rosmarin og paprikakrydder
6.
Når båtpotetene har kort tid igjen hive du padron peppers i en panne med litt olje og igjen: litt mer salt enn det du tror e bra for deg
7.
Lag en delikat blanding av paprika som e frest i pannen og fetaost, klæsj det oppå de crispy glutenfrie tostene
8.
Parmesanchipsen pyntes med rømme og spekeskinke
9.
Server alt på et fint trefat sånn at det blir insta-vennlig og la alle mann forsyne seg av det de vil🫦🫦 enjoy
10.
bottom of page