top of page

Aichas Mat
Se profil i appen
Grillet paprikasalat
Jeg vokste opp med en mor som grillet grønnsaker over en gassflamme eller i stekeovn hele året. Grillet paprika er ganske vanlig i det marokkanske kjøkken. Vi pleide alltid å ha en tett boks med grillet paprika i kjøleskapet. Den ble servert som tilbehør eller vi kunne også bruke den som pålegg på brødskivene vår.
#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Lavfett #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
10 min
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
4 stykk Rød paprika
0.5 stykk Rødløk, snittet
0.5 teskje Sitronsaft eller eddik
0 0 Olivenolje
0 0 Salt og pepper
2 spiseskje Bladpersille, hakket
4 posjoner
Slik gjør du
Forvarm ovn til 250°C
1.
Vask paprikaen og tørk med kjøkkenpapir.
Skjær dem i to og legg snittflaten ned i en oljet langpanne.
Stek til skinnet bobler og blir delvis sort.
Ta ut av ovnen og ha i en bolle.
Dekk til med plastfolie eller lokk.
Riv av skinnet og fjern kjernen og del paprikaen i grove strimler.
2.
Bland paprikastrimler med rødløk, hvitløk, persille, eddik og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper
3.

bottom of page