top of page
Aichas Mat

Aichas Mat

Se profil i appen

Grillet paprikasalat

Jeg vokste opp med en mor som grillet grønnsaker over en gassflamme eller i stekeovn hele året. Grillet paprika er ganske vanlig i det marokkanske kjøkken. Vi pleide alltid å ha en tett boks med grillet paprika i kjøleskapet. Den ble servert som tilbehør eller vi kunne også bruke den som pålegg på brødskivene vår.

#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Lavfett #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

10 min

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

4 stykk Rød paprika

0.5 stykk Rødløk, snittet

0.5 teskje Sitronsaft eller eddik

0 0 Olivenolje

0 0 Salt og pepper

2 spiseskje Bladpersille, hakket

4 posjoner

Slik gjør du

Forvarm ovn til 250°C

1.

Vask paprikaen og tørk med kjøkkenpapir.
Skjær dem i to og legg snittflaten ned i en oljet langpanne.
Stek til skinnet bobler og blir delvis sort.
Ta ut av ovnen og ha i en bolle.
Dekk til med plastfolie eller lokk.
Riv av skinnet og fjern kjernen og del paprikaen i grove strimler.

2.

Bland paprikastrimler med rødløk, hvitløk, persille, eddik og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper

3.

bottom of page