top of page
Siw
Se profil i appen
Gulrotsterte
Smaker godt både som selvstendig rett eller som tilbehør. Er også god servert kald med creme fraiche og et godt glass tørr hvitvin.
Velbekomme!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Glutenfri #Melk #Grønnsaksrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
40 min
Aktiv
30 min
Passiv
1 t 10 min
Total
Ingredienser
50 g Smør
100 g Hvetemel
60 g Parmesan, revet
60 g Cheddar, revet
0.5 teskje Salt, Maldon
1 spiseskje Vann, kaldt
2 teskje Timian, frisk hakket
2 teskje Salvie, frisk hakket
1 teskje Salt,Maldon
Pepper, friskkvernet etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Deig: ingredienser
1.
Smuldre smøret i melet
2.
Tilsett revet parmesan, revet cheddar og vann.
Bland hurtig deigen sammen.
3.
La deigen hvile i kjøkeskapet i 20-30 min
4.
Fyld: ingredienser
5.
Hakk løken og la den surre blank i halvparten av smøret.
6.
Riv gulerøttene og la dem surre lett til de blir gyldne i resten av smøret.
7.
Hakk krydderurtene
8.
Ha krydderurtene i blandingen.
9.
Hell fløten i blandingen under omrøring
10.
Kok fyldet godt igjennom til det tykner og smak til med salt og pepper.
11.
Smør en terteform og hell fyldet i
12.
Ta deigen ut av kjøleskapet og rull den ut i en størrelse som passer til formen. Legg deigen som et låkk over fyllet. Prikk luftehuller i deigen. Bak i 30 min ved 200 gr.
13.
bottom of page