top of page

KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Gyroskrydder.
Gresk gyroskrydder er et blandingskrydder med sertifisert økologiske krydder og urter av topp kvalitet.
Vi har gjort det enklere for deg å lage deilig gyros hjemme. Enten du vil ha kylling, storfe, lam, vegetar eller svinegyros så vil denne blandingen hjelpe deg godt på vei til de greske breddegrader (hvert fall i tankene).
Bruk som tørr marinade på tynne skiver svinenakke. Bare gni inn kjøttet med gyroskrydder, dryss over saft og det gule skallet fra en halv sitron å la marinere i alt fra 2 til 24 timer.
Bestill ditt Gyroskrydder, eller annet godt krydder på krydra.no
Bruker du KokkenGeir10 når du bestiller første gang, får du 10 % rabett på din bestilling. Bestiller du innen jul, er du med i trekningen av en flott fjøl, som vist på den ene blidet.
Hilsen KokkenGeir.blogg.no
#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kjøtt #Fisk og sjømat #Grønnsaker
Enkel
Vanskelighetsgrad
Aktiv
Passiv
Total
Ingredienser
100 g Gyroskrydder pr
1 posjoner
Slik gjør du
For superrask kyllinggyros; bland et par spiseskjeer gyroskrydder med saft og sitronskall fra 1/2 sitron og gresk ekstra jomfru olivenolje til en tykk marinade. Skjær 600 gram ben og skinnfrie kyllinglår i strimler og bland kyllingstrimlene godt inn marinaden. Stek på forholdsvis sterk varme for å få en god stekeskorpe. Server med hjemmelagde pitabrød, råstekte poteter, salat og en deilig tzatziki.
1.

bottom of page