top of page
![anettes_studenthverdag](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F219ab927-43a6-45cd-a639-b8a948b8d37f-1625481979670.jpg?alt=media)
anettes_studenthverdag
Se profil i appen
Hjemmelaget sjokoladepålegg
Sunt og godt sjokoladepålegg av hasselnøtter
#Enkel #Frokost #Lunsj #Snacks #Trening og fitness #Prisbevisst
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Total
Ingredienser
250 gram Hasselnøtter
3 spiseskje Kakao (ikke oboy!)
1 teskje Mandol salt
2 spiseskje Valgfri søtning (jeg brukte sukrin melis)
1 posjoner
Slik gjør du
Rist hasselnøttene på 200 grader i ca. 8 minnutter. Rist av mesteparten av skallet og ha i en blender/foodprosessor. Dette steget er ikke nødvendig, og du kan helt fint bruke nøttene ustekte.
1.
Mal nøttene så lenge at fettet i nøttene begynner å slitppe og du får en tykk røre. Røra blir etterhvert tynnere ettersom du blender. Bruk en slikkepott for å dytte ned fra kantene underveis. Ta gjerne en pause underveis hvis utstyret blir varmt.
2.
Når nøttene har blitt flytende tilsetter du resten av ingrediensene. Hold gjerne tilbake for å tilpasse smaken etter dine smaksløker. Oppbevares i lufttett glass i ønsket tempratur.
3.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F6b172047-1673-4dbc-ad1f-3654c977f04e-1625483039750.jpg?alt=media)
bottom of page