top of page
anettes_studenthverdag

anettes_studenthverdag

Se profil i appen

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Sunt og godt sjokoladepålegg av hasselnøtter

#Enkel #Frokost #Lunsj #Snacks #Trening og fitness #Prisbevisst

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

10 min

Passiv

25 min

Total

Ingredienser

250 gram Hasselnøtter

3 spiseskje Kakao (ikke oboy!)

1 teskje Mandol salt

2 spiseskje Valgfri søtning (jeg brukte sukrin melis)

1 posjoner

Slik gjør du

Rist hasselnøttene på 200 grader i ca. 8 minnutter. Rist av mesteparten av skallet og ha i en blender/foodprosessor. Dette steget er ikke nødvendig, og du kan helt fint bruke nøttene ustekte.

1.

Mal nøttene så lenge at fettet i nøttene begynner å slitppe og du får en tykk røre. Røra blir etterhvert tynnere ettersom du blender. Bruk en slikkepott for å dytte ned fra kantene underveis. Ta gjerne en pause underveis hvis utstyret blir varmt.

2.

Når nøttene har blitt flytende tilsetter du resten av ingrediensene. Hold gjerne tilbake for å tilpasse smaken etter dine smaksløker. Oppbevares i lufttett glass i ønsket tempratur.

3.

bottom of page