top of page
carinasmatverden

carinasmatverden

Se profil i appen

Kjøttpudding

Jeg bruker å lage kjøttpudding, for å fryse ned, slik at jeg kan ta det opp på dager jeg ikke har så god tid til matlaging.

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

1 t

Passiv

1 t 25 min

Total

Ingredienser

400 g kjøttdeig

400 g kjøttfarse

0.5 stykk løk

1 stykk chilli

1 teskje salt

1 teskje pepper

0.25 teskje muskatnøtt

0.25 teskje ingefær

1 spiseskje potetmel

2 stykk egg

1 spiseskje grilljermel

1 dl melk/fløte

1 stykk kinesisk hvitløk

4 posjoner

Slik gjør du

ha i alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Egg, krydder, potetmel, melk/fløte, hvitløk, løk, chilli ( kan sløyfes)

1.

Hell blandingen i en smurt brødform.

2.

Ta en større form og fyll med vann, slik at den dekker opp til midten av brødformen

3.

sett kjøttpuddingen i midten av ovnen, og stek på 180 grader i en time.

4.

bottom of page