top of page
carinasmatverden
Se profil i appen
Kjøttpudding
Jeg bruker å lage kjøttpudding, for å fryse ned, slik at jeg kan ta det opp på dager jeg ikke har så god tid til matlaging.
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 25 min
Total
Ingredienser
400 g kjøttdeig
400 g kjøttfarse
0.5 stykk løk
1 stykk chilli
1 teskje salt
1 teskje pepper
0.25 teskje muskatnøtt
0.25 teskje ingefær
1 spiseskje potetmel
2 stykk egg
1 spiseskje grilljermel
1 dl melk/fløte
1 stykk kinesisk hvitløk
4 posjoner
Slik gjør du
ha i alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Egg, krydder, potetmel, melk/fløte, hvitløk, løk, chilli ( kan sløyfes)
1.
Hell blandingen i en smurt brødform.
2.
Ta en større form og fyll med vann, slik at den dekker opp til midten av brødformen
3.
sett kjøttpuddingen i midten av ovnen, og stek på 180 grader i en time.
4.
bottom of page