top of page
MrsGrading
Se profil i appen
Kjeks med sjokolade
Søte kjeks med sjokolade naturlig glutenfrie laget med havremel og mandelmel.
#Enkel #Dessert #Snacks #Vegetar #Vegan #Pescatarian #Plantebasert
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
30 min
Passiv
40 min
Total
Ingredienser
80 gram Vegansk smør
100 gram Kokossukker
1 stykk Flax egg
100 gram Havremel
60 gram Mandelmel
0.5 teskje Bakepulver
0.5 teskje Natron
1 teskje Vaniljeekstrakt
0.5 teskje Salt
30 gram Sjokolade chips
5 gram Rårørsukker
9 posjoner
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 175C og gjør klart et bakebrett med bakepapir. Bland sammen 1ss/7g knuste linfrø og 3ss/45ml vann i en liten skål. La stå 15 minutter (dette er flax egget ditt).
1.
Ha smør og kokossukker i en bakebolle og miks sammen med en elektrisk håndmikser til en kremet konsistens. Tilsett flax egg, vaniljeekstrakt, havremel, mandelmel, salt, natron og bakepulver og bland sammen med en slikkepott. Vend inn sjokolade chips.
2.
Bruk hendene og rull 9 ca like store kuler av blandingen. Sett kulene på bakebrettet og strø på litt ekstra sjokolade chips og et dryss med rårørsukker på toppen. Stek 12-14minutter. La hvile 5 minutter på bakebrettet før kjeksene flyttes over på en rist for videre avkjøling.
3.
bottom of page