top of page
MrsGrading

MrsGrading

Se profil i appen

Kjeks med sjokolade

Søte kjeks med sjokolade naturlig glutenfrie laget med havremel og mandelmel.

#Enkel #Dessert #Snacks #Vegetar #Vegan #Pescatarian #Plantebasert

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

30 min

Passiv

40 min

Total

Ingredienser

80 gram Vegansk smør

100 gram Kokossukker

1 stykk Flax egg

100 gram Havremel

60 gram Mandelmel

0.5 teskje Bakepulver

0.5 teskje Natron

1 teskje Vaniljeekstrakt

0.5 teskje Salt

30 gram Sjokolade chips

5 gram Rårørsukker

9 posjoner

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 175C og gjør klart et bakebrett med bakepapir. Bland sammen 1ss/7g knuste linfrø og 3ss/45ml vann i en liten skål. La stå 15 minutter (dette er flax egget ditt).

1.

Ha smør og kokossukker i en bakebolle og miks sammen med en elektrisk håndmikser til en kremet konsistens. Tilsett flax egg, vaniljeekstrakt, havremel, mandelmel, salt, natron og bakepulver og bland sammen med en slikkepott. Vend inn sjokolade chips.

2.

Bruk hendene og rull 9 ca like store kuler av blandingen. Sett kulene på bakebrettet og strø på litt ekstra sjokolade chips og et dryss med rårørsukker på toppen. Stek 12-14minutter. La hvile 5 minutter på bakebrettet før kjeksene flyttes over på en rist for videre avkjøling.

3.

bottom of page