top of page
Food with C 🍽
Se profil i appen
Kremet laks med digge smaker
Mye gode smaker i en rett
#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
10 min
Passiv
1 t 10 min
Total
Ingredienser
3 spiseskje Soltørkede tomater olje
6 stykk Laksefilet uten ben og skinn
3 stykk Små hvitløksfedd finhakket
1.2 stykk Rødløk finhakket
100 g Soltørkede tomater grovhakket
1 dl Fiskebuljong
3 dl Kremfløte
150 g Baby spinat
3 teskje Salt og pepper
4 posjoner
Slik gjør du
• Bruk oljen til de soltørkede tomatene til å steke fisken i 2 min på hver side i en stekepanne slik at de får litt farge. De trenger ikke bli gjennomstekte da de kokes i sausen etterpå. Legg fisken over på en tallerken å la stå.
• Stek løk i oljen etter fisken i samme stekepanne fisken ble stekt i. Er det mangel på olje så kan du tilsette litt olivenolje. La løken stekes til den blir myk/gyllen og tilsett hvitløken. Deretter de soltørkede tomatene. (La steke 2 min, mens du blander ingridiensene rundt i pannen)
•Hell fiskebuljong oppi stekepannen. Kok opp også tilsett fløten. Rør rundt i blandingen.
•Smak til med salt og pepper også ta spinat oppi. Kan se ut som litt for mye spinat, men det forsvinner inn i røren etterhvert, da de «visner» .
Rør forsiktig.
•Løft laksen tilbake i pannen og la den koke etter eget ønske.
Du kan servere laksen med det tilbehøret du ønsker, men jeg likte godt poteter til.
En god smaksopplevelse! Lykke til
1.
bottom of page