top of page
matogglede

matogglede

Se profil i appen

Kremet tagliatelle

Kremet, tjukk pasta med masse smak og grønnsaker

#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag #Familie #Glutenfri #Melk #Pasta

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

50 g Tagliatele

1 stk Champingnon

2 stk Portobellosopp

2 fedd Hvitløk

1 neve Sukkererter

5 stk Cherrytomat

1 stk Vårløk

2 neve Grønnkål

Salt og pepper etter smak

Parmesan etter smak

2 spiseskje Creme fraiche

0.5 stk Buljongterning (kylling)

1 posjoner

Slik gjør du

Sett på vann til pastaen. Salt lett og kok i ca. 5 min (ta den av da den fortsatt har litt tyggemotstand)

1.

Kutt soppen i terninger og stek i en tørr stekepanne til den skrumper.

2.

Finhakk hvitløk og bland inn med soppen.

3.

Kutt sukkererter i strimler og vårløk i tynne skiver.

4.

Ha et par øser av pastavannet over i stekepanna. Tilsett buljong. Ha i tomatene og grønnkålen og la det surre et par minutter.

5.

Tilsett creme fraiche og rør den godt inn før du har i pastaen. La det putre på svak varme et par minutter sånn at smakene får satt seg.

6.

Smak til med salt og pepper. Dryss parmesan over ved servering.

7.

bottom of page