top of page
PetterW
Se profil i appen
Kylling med ris i tomat- og fløtesaus
Ein sommerferie og ein mastergrad seinere e me tebake med en ny sesong av Camp KULINAris, nå filma foran et live publikum på nygårdshøyden
Bli med i første episode, der eg takle det som fort kan bli en rett man vil ha på hurtigtasten!
#Enkel #Hovedrett #Gryterett #Kjøtt
Enkel
Vanskelighetsgrad
25 min
Aktiv
45 min
Passiv
1 t 10 min
Total
Ingredienser
4 stk Kyllinglår
1 boks Knuste tomater
3 dl Matfløte
Ris etter smak
0.5 stk Rødløk
Sherrytomat etter smak
Tomatpure etter smak
2 posjoner
Slik gjør du
steik kyllinglår i olje til de e ferdige. Eg tok kje tiå å det må ikkje du gjør heller. Bli kjent med kyllingen :)
1.
Når lårå e ferdige går me videre te saus. Rødløk og hvitløk blir kjent med kverandre i et bad av olivenolja før du introdusere en dæsj tomatpurë.
2.
Nå ska tomatene te pers. Først sherry-varianten og så den krossade. La sherryene mykna før du hive oppi de knuste
3.
Når denne blandingen har kokt ner (gjerne med et laubærblad og litt vin hvis du føle deg vågal) så har du oppi fløte.
4.
Rør godt i sausen og legg lårene i sausen. La alt dette stå på lav varme mens du koke ris på den måten du like best
5.
Enjoy😎
6.
bottom of page