top of page
Kokkelise
Se profil i appen
Laks grilla med stekte poteter, agurksalat og rømme.
Enkelt og lett sommer mat .
Griller i aluminiumsformer rett på grillen .
#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
30 min
Passiv
1 t
Total
Ingredienser
2 pakke Laks i ferdig form
2 stykk Sitron
1 stykk Dill
1 teskje Salt
1 teskje Pepper
1 kilo Poteter
2 spiseskje Olivenolje
1 stykk Agurk
2 spiseskje Olivenolje
4 spiseskje Eple edikk
0.5 teskje Sukker
0.5 teskje Salt
0.5 teskje Pepper
1 boks Rømme
4 posjoner
Slik gjør du
1. Varm opp grillen ca 250 grader.
2. Kutt poteter i båter med skrellet på og legg de i
aluminiums bokser.
3. Ta på ca 2ss oliven olje , dill , salt og pepper over potetene .
Rør det sammen i boksen.
4. Sett potetene på grillen først, de trenger lengre tid med steking en fisken . Bruk lokk på boksene
5. Laksen som er kjøpt ferdig i aluminiumsboksen tilføres, dill, salt, pepper, og sitronskiver . Ta på lokk og sett dem på grillen når potene er stekt i ca 15 minutter.
Laksen skal stekes i ca 15-20 minutter.
6. Til agurksalaten bruk ostehøvel og skjær langsetter i tynne skiver og legg den i en bolle
7. Tilsett, eple edikk, olivenolje, sukker, salt og pepper. Og rør det forsiktig sammen .
Fint at agurksalaten står litt før servering.
8. Server gjerne rømme til.
1.
bottom of page