top of page
![Matpaafat_monika](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fb6929409-dc72-4fec-84df-4d8c0f9dadc5-1630316112613.jpg?alt=media)
Matpaafat_monika
Se profil i appen
Lammecurry
Ei krydra, heit gryte av deileg norsk lam i sesong.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 15 min
Total
Ingredienser
400 gram Lam grytekjøtt
2 spiseskje Olje
2 spiseskje Cummin
1 spiseskje Garam masala
1 spiseskje Persille
1 teskje Ingefær
1 spiseskje Karri
1 teskje Grovkverna pepper
2 stykk Tørka chilli
1 teskje Sukker
1 teskje Soyasaus
1 spiseskje Smør
1 spiseskje Finkutta kvitløk
2 dl Vatn
1 boks Mutti hakka tomat
1 kopper Utvanna kikerter
1 dl Kokosmelk
1 klype Salt
2 posjoner
Slik gjør du
Ha kjøttet, løken, olja, smør, soyasaus og krydder i panna og fres dette gyllent.
1.
Ha vatn, hakka Mutti tomat, kokosmelk og kikerter i gryta samen med det andre.
Kok til kjøttet er mørt.
2.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F72c25d80-1c32-4693-9d64-419ed9014282-1630320617462.jpg?alt=media)
bottom of page