top of page
Stine
Se profil i appen
Lasagne
Lasagne med salat 👌Kan enkelt lages glutenfri ved å bruke glutenfri lasagneplater.
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
25 min
Passiv
55 min
Total
Ingredienser
500 g Svinekjøttdeig
1 pakke Hakkede tomater
1 stykk Løk
2 stykk Gulrot
0.5 stykk Paprika
2 spiseskje Ketchup
0 0 Krydder
0 0 Lasagneplater
0 0 Revet ost
1 boks Creme fraiche
4 posjoner
Slik gjør du
Skjær opp løk, gulrot og paprika i små biter.
1.
Start med å surre løken i litt smør. Når løken begynner å bli blank tilsettes kjøttdeig og krydder. Jeg brukte salt, pepper, paprika og hvitløk. Stek til kjøttdeigen er tilnærmet gjennomstekt.
2.
Tilsett gulrot og paprika, og la surre i 5 minutter.
3.
Tilsett hakkede tomater, ketchup og tørkede urter (soltørket basilikum og oregano). Bruk krydder og mengde du synes er godt. La putre i 5-10 minutter.
4.
Finn frem en ildfast form og start med å legge et lag kjøttsaus. Legg deretter over litt creme fraiche og til slutt lasagneplater. Gjenta til du har et lag med kjøttsaus øverst. Ha over resten av creme fraichen (om du har mer igjen) og dryss over ønsket mengde ost.
5.
Stek på 200 grader, over- og undervarme i ca 25 minutter. Skru gjerne opp til 220 grader siste 5 minuttene for å gratinere osten skikkelig. La hvile i 10 minutter etter steking.
6.
bottom of page