top of page
Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Lun potetsalat med dillolje og lime

ūüĆŅ

#Enkel #Hovedrett #Melk #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

30 g Dill

1 dl Olje

3 dl Kefir

50 g Sm√łr

1 spiseskje Seterr√łmme

Salt etter smak

Pepper etter smak

1 bunt Frisk gressl√łk

0.5 stk Lime

4 posjoner

Slik gjør du

Kok potetene til de fremdeles gir litt gaffelmotstand.

1.

Finhakk dill, bland det i oljen og la det koke. Bruk en stavmikser for √• jevne oljen. Sil om √łnskelig.

2.

Smelt sm√łr i en kjele. Hell i kefir og skru ned varmen p√• platen slik at blandingen ikke blir varmere enn 60 grader. Tilsett salt, pepper, limesaft, revet limeskall og r√łmme. La blandingen st√• p√• over lav varme.
Finhakk gressl√łk og tilsett like f√łr du tar kjelen av platen.

3.

Hvis nypotetene er store kan du dele de i terninger. Hell blandingen over.

4.

Hell over √łnsket mengde dillolje og pynt med frisk gressl√łk og timian.

5.

bottom of page