top of page
![Siw](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F008c6c75-c7d1-4d2f-95c7-32bf0ba26209-1647763205367.jpg?alt=media)
Siw
Se profil i appen
Mysli med lakris
Dette er mysli for lakriselskere.
Drysset på gresk-/tyrkisk youghurt er fantastisk. Jeg har storproduksjon da jeg jevnlig sender til mine sønner både i Norge og Danmark.
#Enkel #Frokost #Dessert #Barnvennlig #Familie #Korn
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
45 min
Passiv
1 t 30 min
Total
Ingredienser
110 g Mandler
110 g Hasselnøtter
120 g Havregryn
30 g Lakrispulver, fint og raw
250 g Akaciehonning
1 klype Salt
1.2 dl Tranebær
1.2 dl Rosiner
120 g Gresskarkjerner
4 posjoner
Slik gjør du
Ingredienser:
1.
Bland havregryn, lakrispulver, acasie-honning og salt .
Jeg bruker halvt fint lakrispulver og halvt raw, men det går fint å kun bruke fint pulver
2.
Rist mandler og hasselnøtter i ovnen ved 200gr i 10 min.
Gni skallet av hasselnøttene
3.
Rist deretter gresskarkjernene i ca 5-10 min. Du hører de popper, så når det blir stille tar jeg dem ut av ovnen
4.
Fordel havregrynsblandingen på bakepapir og bak i ovnen i tilsammen 20 min.
Etter ca 10 min tas bakeplaten ut av ovnen. Bruk en gaffel til å røre rundt i blandingen så klumpene går i stykker.
5.
Etter 20 min tas bakeplaten ut av ovnen og temperaturen settes ned til 100gr.
Rør rundt i blandingen og sett den inn i ovnen igjen i ca 20 min. Rør av og til i blandingen.
6.
Hakk mandlene
7.
Når alt er avkjølt blandes det i en stor bolle sammen med rosiner og tranebær.
8.
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F3f352a7f-a6c5-471c-a3e5-d01d5946ba16-1649441447335.jpg?alt=media)
bottom of page