top of page
Bosslady

Bosslady

Se profil i appen

Nan brød

Nan brød som stekes på panna, utrolig godt til supper og gryter.

#Enkel

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

1 t

Passiv

2 t

Total

Ingredienser

700 g Hvetemel

3.5 dl Vann

1 boks Kogurt naturell fra kolonihagen

5 spiseskje Olivenolje

3 teskje Sukker

3 teskje Tørrgjær

1 teskje Salt

3 fedd Raspet hvitløk

0 0 Frisk koriander

0 0 Plantesmør til pensling

5 posjoner

Slik gjør du

Bland gjær i lunket vann og la den stå til gjæren bobler i overflaten av vannet.
Bland resten av ingrediensene inn og elt med kjøkkenmaskin, bruk god tid og la den elte godt, dårlig tid blir ofte dårlig resultat. Minimum 10 minutt
Tilsett mel eller vann alt etter om den er for hard eller bløt.
Smør den med litt god olivenolje og sett den på et lunt sted, tildekket.
La stå i 2 timer.
Ha hvetemel på bakeflaten del deigen i 10 og kjevle ut til ønsker størrelse.
Stekes i tørr panne på middels høy varme til den begynner å boble, snu og stek på andre siden.
Legg brødet på en tallerken og smør over smør, legg neste over og smør o.s.v
Om du har brød til overs har du en nydelig pizzabunn til lunsj neste dag.

1.

bottom of page