top of page
Siw

Siw

Se profil i appen

Panert seifilet med frisk Mangosalat

Sei kan være tørr og smake mye «fisk».
Prøv denne varianten og bli overrasket.
Mangosalaten gir flott syre og sødme til retten.

#Enkel #Hovedrett #Glutenfri #Egg #Fisk #Tradisjonell #Salat #Fisk og sjømat #Nordisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Ingredienser

1 stk Mango, godt miden

1 stk Agurk

1 stk Avokado

8 stk Cherry tomater

Mynte, frisk etter smak

Koriander etter smak

Sitron etter smak

1 kopper Grilljermel

Smør etter smak

Salt,Maldon etter smak

Pepper, frisk kvernet etter smak

4 posjoner

Slik gjør du

Ingredienser Mango salat:

1.

Kutt alle grønnsakene i mindre tern og bland dem i en salatbolle.
Mangoen bør være saftig og godt moden.
Hakk mynte- og koriander- bladene.
Press frisk sitron over, etter smak.
La salaten stå og trekke mens du lager fisken.

2.

Ingredienser panert seifilet og løk: Seifiletene bør være tynne. Vask og tørk fisken godt.
Krydre med salt og pepper.
La stå og trekke mens du lager løken.
Hakk løken og stek den gylden i godt med smør

3.

Ha mel, griljermel og egge-/ fløteblandingen i hver sin tallerken

4.

Dypp fiskefiletene først i skålen med mel, deretter i egge-/ fløteblandibgen. Avslutt med griljermelet.

5.

Stek seifiletene i smør ved høy varme. Ca 2 min på hver side.

6.

Server seifiletene med mangosalaten og de stegte løk.
Press siton over fisken.
Velbekomme!

7.

bottom of page