top of page
MidttunMat
Se profil i appen
Pannebrød
Superenkelt pannebrød, som kan brukes til mange ting, som f.eks taco, kebab eller bare tilbehør til middag.
Før du har rukket å tine noe som helst fra fryseren, er dette brødet ferdig.
Et brød med bare 2 hovedingredienser.
Ingen heving, ingen elting.
Rør sammen deigen, kjevle og stek!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Vegetar #Brød
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Ingredienser
300 g Hvetemel/Tipo0-mel
1 teskje Salt
2 teskje Bakepulver
300 g Naturell yoghurt
Smør til steking etter smak
4 posjoner
Slik gjør du
Bland mel, salt og bakepulver lett sammen med ei sleiv.
1.
Tilsett yoghurt og rør sammen.
2.
Kna sammen på slutten. Tilsett litt mel dersom deigen oppleves som bløt
3.
Del deigen i 6 deler, som kjevles ut på et lett dryss med mel. Kjevle nokså tynt.
4.
Stekes i smør, på litt mer enn medium varme, i et par minutter på hver side. Tilsett smør på nytt når brødet blir snudd.
5.
Dette brødet er så godt!
Smaker en blanding av pizzabunn og pitabrød.
Vil man ha litt mer smak, kan det f. eks. tilsettes krydder, hvitløk eller lignende i deigen, eller i smøret på pannen.
N Y T !
6.
bottom of page