top of page
Matgladeglede
Se profil i appen
Pesto-pasta-salat
Pestomarinert pasta med kylling og grønt- toppet med masse friske urter!
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Ingredienser
400 gram Lårkyllingfilet
250 gram Pasta
1 pakke Pesto
1 dl Olivenolje
1 teskje Salt og pepper
150 gram Sukkererter
1 stykk Rødløk
1 boks Sorte oliven
1 boks Mais
1 stykk Paprika
2 klype Urter, valgfri
4 posjoner
Slik gjør du
Kok valgfri pasta etter anvisning på pakken.
Jeg velger naturlig glutenfri pasta av linsemel.
1.
Stek kyllingen. Krydre med litt salt, pepper og urtekrydder
2.
Kutt opp grønnsakene og ta de oppi en skål
3.
Hell pestoen over pastaen og bland godt. Hell over olivenolje og smak til med salt og pepper.
Velg en pesto du syns er god! Pestoen utgjør mye av smaken.
4.
Bland kyllingen godt inn i pestopastaen
5.
Bland inn salatblandingen, og strø godt med friske urter over. Velg det du har- her har jeg brukt basilikum, timian, oregano/ bergmynte og marokansk mynte.
6.
bottom of page